All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

நீ பேசும் மொழி நானாக கருத்துத்திரி

PriyaC

Active member
Hi Mam remember me. Nan guess pannen Neega taan intha story oda author nu. It's became true now and I informed u before also about this. I am sooo happy for guess became true and also u got the third place. Congrats

vijirsn1965

Bronze Winner
super super mam abayan milirin nanmakaha thaane solkiraan avan sonnathai kezhkaamal keezhye eranki aabathai varavazhaithukkolkiraal evalal abayanidam david thaan thittu vaanga veandummilirin kaal mutti vali vaithu eppadium vidulan kanpidithu viduvaan vidhulan milir mel vaitirukkum kaadal anbu chancese illai arumai aduttha udiku waiting mam(viji)

TM Priya

Well-known member
சர்வாகமன்-நிரந்தரி பெயர் தேர்வு சூப்பர் மா.....Thanks ma..indha sorry rerun panra ku.....adi confirm dhan ma ivanoda expectations ah ponnu veetla sonna:love::ROFLMAO::ROFLMAO:

sivanayani

விஜயமலர்
சர்வாகமன்-நிரந்தரி பெயர் தேர்வு சூப்பர் மா.....Thanks ma..indha sorry rerun panra ku.....adi confirm dhan ma ivanoda expectations ah ponnu veetla sonna:love::ROFLMAO::ROFLMAO:
ஹா ஹா அது என்னவோ நிஜம்தான், அவன் கொஞ்சம் நல்லவன்பா. அதால அவனுக்கு நல்லதே நடக்கும் :love::love::love: