All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law.

அருணாவின் "எண்ணங்களின் வண்ணம் நீயடி..!!" கருத்து திரி

suganthi jawahar

Well-known member
Ayyo Radha bayandha maariye nadandhudichu , aana ennakku ethu nalla sivesh eduthA mudivo thonuthu avanukku irrukura ketta pab ponnu pazhakam neyabagam vanthadhaala eppadi mudivu eduthaana loose sA evan apparam enna aaga potho eager to wait next ud aruna

Aruna V

எஸ்எம்எஸ் குழுமம் எழுத்தாளர்
Ayyo Radha bayandha maariye nadandhudichu , aana ennakku ethu nalla sivesh eduthA mudivo thonuthu avanukku irrukura ketta pab ponnu pazhakam neyabagam vanthadhaala eppadi mudivu eduthaana loose sA evan apparam enna aaga potho eager to wait next ud aruna
Thank u sooo much dear.. raadha pavam dhaan da ma.. paarpom ma ena aggudhunu
.😍😍😘😘😘

Gayathrisathish

Active member
This is not fair again rada is insulted by Siva... solve the problem quickly dr...radha accepted without his real character but his behavior is hurting her a lot

Aruna V

This is not fair again rada is insulted by Siva... solve the problem quickly dr...radha accepted without his real character but his behavior is hurting her a lot
sure ma.. it will solved for sure ma.. raadha paavam dhaan ma.. Thank u sooo much ma..😘😘😘

Aruna V

Sivesh ninaivu vantha udun ippadiya thooki yeriva.radha paintha mathriye airuche.konjam kuda avaloda valntha feelings illaya.wow excellent
Thank u sooo much ma.
enna agudhunu paarpom da ma..😍😍😍😍😍